+31 55 303 1977 info@attentis.nl

Werken bij Attentis

Net als onze dienstverlening is werken bij Attentis niet standaard. En dat is wat we allemaal zo leuk vinden aan ons werk. We ontmoeten dagelijks nieuwe mensen en werken samen met onze opdrachtgevers aan het behalen van resultaten. Zowel in Nederland als daarbuiten. Ondertussen ontwikkel je jezelf iedere dag door nieuwe dingen te proberen, fouten te maken, opnieuw te beginnen en te slagen.

Attentis talent

We zijn altijd op zoek naar nieuw Attentis talent. Dat betekent:

  • Mensen met passie! Jongeren en ouderen, mannen en vrouwen, hoog- en laagopgeleiden en iedereen die niet in de genoemde categorieŽn past.
  • Mensen die bij ons willen werken vanwege onze werkwijze.
  • Mensen die net als wij houden van vrijheid en verantwoordelijkheid en een gezonde hekel hebben aan bureaucratie.
  • Mensen die graag geÔnspireerd worden en anderen inspireren.
  • Mensen die in problemen de mooiste uitdagingen zien.

Ja! Dat wil ik

Mooi! Laat ons zien wie je bent op een manier die jou geschikt lijkt. We kennen namelijk geen standaard sollicitatieprocedure. Dat heb je ook helemaal niet nodig, want wanneer je bij ons wilt werken houd je niet van standaard. We zien je sollicitatie graag tegemoet! Deze wordt trouwens in behandeling genomen door de mensen waar je dagelijks mee gaat samenwerken, daar hebben we geen HR afdeling voor nodig.

Meer weten over Attentis

Wil je eerst meer informatie over Attentis voordat je solliciteert? Neem dan gerust contact met ons op en vraag ons de hemd van het lijf.