Disclaimer

Deze disclaimer beschrijft de beperkingen van het bezoek van de website van Attentis

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld voor algemene informatieve doeleinden. Hoewel wij ons best doen om ervoor te zorgen dat de informatie accuraat en actueel is, kunnen wij geen garanties geven dat de informatie volledig, nauwkeurig, betrouwbaar, geschikt of beschikbaar is voor jouw specifieke doeleinden. De informatie op deze website mag niet worden beschouwd als professioneel advies en je dient je eigen onderzoek te doen voordat je beslissingen neemt op basis van de informatie op deze website.

Attentis is niet aansprakelijk voor enige directe, indirecte, bijzondere of gevolgschade of enige andere schade, verlies of kosten die voortvloeien uit of verband houden met het gebruik van deze website of de informatie op deze website. Dit geldt ook voor enige schade, verlies of kosten als gevolg van virussen die jouw computer, hardware of software kunnen infecteren als gevolg van het gebruik van deze website.

Deze website kan links bevatten naar andere websites die niet worden beheerd door Attentis. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze websites en zijn niet aansprakelijk voor enige schade, verlies of kosten die voortvloeien uit of verband houden met het gebruik van deze websites.

Attentis behoudt zich het recht voor om deze disclaimer op elk moment te wijzigen en aan te passen. Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met deze disclaimer en alle wijzigingen die hierin zijn aangebracht.

Content Attentis