Facility Management

We geloven dat professionals alleen kunnen excelleren wanneer alles in de basis goed geregeld is. Integraal en voor de lange termijn. We werken daarom graag aan facilitaire vraagstukken en projecten waarbij we de toekomstbestendigheid van organisaties kunnen borgen. We maken van strategisch facility management een effectieve doorvertaling naar de praktijk zodat kennisoverdracht optimaal is. Facility management waarmee je echt vooruit kunt.

De Attentis FM-focus

Alleen wanneer je integraal werkt met focus op toekomstbestendigheid kun je een effectief FM-beleid voeren. Daarom werken we vanuit vier focuspunten die binnen projecten in elkaar over kunnen lopen.

Facilitaire Concepten

Door conceptmatig te werken weten we een krachtige facilitaire positionering toe te passen in de praktijk, met volledige samenhang tussen diverse facilitaire diensten. Concepten op maat, passend bij jullie organisatie, bij waar jullie staan en bij de gestelde doelen.

Integraliteit van diensten

We werken vaak op het snijvlak met Facility Management, HR, IT, mobiliteit en duurzaamheid. Dankzij een integrale en conceptmatige aanpak van diensten bieden we organisatie breed toekomstbestendige oplossingen.

Hybride werken

Een kantoor zegt niets meer over de werkomgeving. Hybride werken heeft impact, organisatie breed. Dat vraagt om een concrete strategie voor huisvestingsvraagstukken en passende dienstverlening op de lange termijn, met volledige samenhang tussen de verschillende betrokken afdelingen en partijen.

Internationale samenwerking

Als je als organisatie een internationale FM organisatie bent of internationale projecten of vraagstukken oppakt dan vraag dit om een specifieke aanpak. Naast een duidelijke werkwijze is het zoeken van verbinding en begrip essentieel. Belangrijk is hierbij op zoek te gaan naar de gemene delers en specifieke aandachtspunten per land.

“Waar ik goed in ben? In het cirkeltje rond maken, van strategie naar praktijk”,
Daag ons maar uit! Suzanne • Facilitair adviseur | Concepten | Strategie | Advies
Content Attentis